Dag 24: Gebedsfokus op herlewing: Genade en barmhartigheid

Donderdag 6 Mei 2010

Hebreërs 4:16: Kom ons gaan dan met vertroue na Sy genadetroon, sodat ons barmhartigheid en genade ontvang en so op die regte tyd gered kan word

OORDENKING: Ons vertroue is gegrond op dit wat ons oor God se karakter glo. Die Here se genade beteken dat wanneer ek na Hom toe kom met my skuld, sondigheid en onwaardigheid, ek daarvan verseker kan wees dat Hy my sonde sal vergewe en my sal aanvaar. Hy sal dit doen. God se genade beteken dat die innerlike hemelse werking van God se Gees binne-in my my volledig kan verander sodat ek ‘n weerspieëling van Christus Self kan word.

PERSOONLIK: Elke persoon moet vir hom-/haarself die genadige liefde van God toe-eien. Verstaan dat die ganse werk van Christus bedoel is om jou te laat kwalifiseer om met vertroue met God te kan verkeer. Wil jy Hom nie nou hiervoor dank nie? Sit ‘n rukkie stil en dink oor Hom en aanbid Hom.

GEMEENTE: Bid dat die Kerk hierdie genadige liefde van God sal ervaar, en om daarop te reageer met suiwer en nederige aanbidding. Bid dat die waarheid van God se liefde die Kerk in ‘n gemeenskap vol liefde, genade en guns sal transformeer.

Lewer kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.