Skakel in by een van vier korter Bybelleesprogramme

Oorweeg om by een van my vier nuwe korter Bybelleesprogramme in te skakel.

Ek gee elke oggend ‘n Whatsapp boodskap oor die gedeelte wat jy daardie dag gaan lees. Stuur jou naam en van met selnommer na Chris van Wyk (0825749191), sê vir watter Bybelleesprogram jy kans sien (OT / NT / Psalms / Spreuke), en stoor my selnommer onder my naam op jou selfoon.

Ek begin met die Whatsapps Maandag 24 Februarie 2020.

Ek geniet veral die volgende metodiek in my eie lees van die Bybel as God se Woord aan my. Ek vra altyd:

  • Wat staan daar? (oor God, mense, die wêreld)
  • Wat beteken dit? (beloftes en opdragte)
  • Wat beteken dit vir my? (luister en leef)

Lewer kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.