Skip to main content

Nuwe Roeping vir Wimke Jurgens

Wimke Jurgens, ons huidige gemeentebestuurder, het besluit om uit sy huidige pos by ons gemeente te bedank. Wimke onderskei dat die Here hom roep om voltyds op sy besigheidsbelange en teologiese studies te fokus. Wimke sê:

“Ek is baie dankbaar vir die voorreg om die afgelope drie jaar die gemeente as werknemer te kon bedien. Dit was vir my ’n wonderlike ervaring om deel te kon wees van God se werk in ons gemeente. Ek is veral dankbaar vir die voorreg om met soveel mense binne die gemeente saam te kon werk. Ek bedank die gemeente en kerkraad vir die vertroue wat hulle in my gestel het. Ek is ook dankbaar vir die ondersteuning wat ek voortdurend van die personeel ontvang het. My rol in die samesmelting en herstrukturering was, alhoewel uitdagend, ’n besondere ervaring. Ek is baie positief oor Somerstrand Gemeente en sien daarna uit om die gemeente weer as ’n gewone lidmaat te dien.”

Comment

Lewer kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.